1.000ste elektricien aangemeld!

Keuze uit meer dan 1.000 elektriciens

Sinds onze site in juni werd gelanceerd zijn we flink gegroeid. Op 25 augustus hebben we zelfs onze 1.000ste elektricien mogen verwelkomen! 

We blijven ons best doen om een zo compleet mogelijk overzicht van alle elektriciens in Nederland te bieden. Met meer dan 1.000 bedrijven verspreid over alle provincies kunnen we nu vrijwel iedereen van dienst zijn. Er is altijd wel een elektricien in uw buurt werkzaam.

Elektricien in de buurt zoeken

Het aanbod van elektriciens op de site wordt steeds groter. Het vinden van de juiste vakman blijft echter heel eenvoudig: u vult simpelweg uw woonplaats in de zoekbalk in. Wij laten vervolgens een overzicht van elektromonteurs in de buurt zien. U kunt daarna zelf een keuze maken voor de elektricien die het beste aansluit bij uw locatie of klus.

Bedrijf aanmelden

Uiteraard is 1.000 nog maar een begin. Ons land kent ontzettend veel bedrijven die werkzaam zijn in de elektrotechniek. Om een goede weerspiegeling te geven van de totale branche willen we ons daarom blijven verbeteren.

Help mee om onze site nog verder te laten groeien! Kent u, of bent u een elektricien die online gevonden wil worden? Dan kunt u zelf een bedrijf toevoegen. Laat een bedrijfsnaam en contactgegevens achter. U kunt uw bedrijfspagina zelf beheren en verrijken met een uitgebreide omschrijving van uw diensten. Vergeet niet om eventuele keurmerken of lidmaatschappen aan te vinken.

Op naar de volgende 1.000!