Pieterstechniek

Geachte heer/mevrouw

Wij Pieters Techniek zijn een klein leergierig bedrijf gevestigd in Nijmegen en hebben al aan taal jaar ervaring in elektrotechniek, telecommunicatie, infrastructuur bekabeling, Utiliteitsbouw en renovaties
Pieters Techniek denkt met u mee als opdrachtgever om zo tot een goed eindresultaat te komen.
Hierbij garandeert Pieters Techniek zijn klanten op een hoogwaardig vakmanschap, bedrijfsvoering en betrouwbaarheid. Daarbij kunt u rekenen op een gedetailleerde realisatie van uw opdracht. Vanzelfsprekend voldoet de materialen en gereedschappen die Pieters Techniek gebruikt aan de gestelde eisen.

Waarden Pieters Techniek
Pieters Techniek heeft basiswaarden geformuleerd die samen met de missie het fundament vormen voor het beleid van de onderneming. Het ondernemerschap Pieters Techniek is gebaseerd op een hoge mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor het werk dat hij doelt. Hij wilt kwaliteit leveren en inspelen op kansen die zich voordoen.
Van alle benodigde disciplines houdt Pieters Techniek de zorg voor de arbeidsomstandigheden in:
Het bereiken van een groot mogelijke veiligheid, en zo goed mogelijke bescherming van de gezondheid en het bevorderen van het welzijn. Alsmede een zo goed mogelijke beheersing van het ziekteverzuim en het voorkomen van ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Met vriendelijke groet,

Yarison Pieter
Pieters Techniek


Wilt u Pieterstechniek inschakelen? bel dan naar 0643865725

Pieterstechniek heeft geen vakgerelateerde keurmerken zover bij ons bekend, is dit onjuist? neem dan contact met ons op.

Reviews voor Pieterstechniek

Er zijn nog geen reviews voor Pieterstechniek, wees de eerste en laat er een achter!